Er du træt af at kigge på de samme triste hvide vægge hver dag? Synes du, at du trænger til et frisk pust af farver i dit hjem, så du har noget mere behagelig at se på? Men du ønsker ikke at bruge mange penge på det? Intet problem! Der findes en masse billig vægmaling, der er i høj kvalitet og kommer i flotte iøjnefaldende farver. Du skal bare holde øje med vægmaling tilbud! Med vores tips kan du nemt og billigt male dine vægge i en ny farve. Læs mere herunder om hvordan du kommer i gang med dit nye malerprojekt!

 

Rengør din væg først 

Det første, du skal gøre, når du vil male din væg, er at rengøre den. På den måde vil malingen bedre holde sig fast, og resultatet vil blive en glattere finish. Du kan gøre dette med en fugtig klud eller et specielt rengøringsmiddel til gammel væg maling. Sørg for, at der ikke er nogen fedtede pletter eller snavs på væggen, ellers vil det nye vægmaling komme til at se glimt ud. 

 

Vælg nu din maling 

Det næste skridt er at vælge den rigtige maling til dit projekt. Der findes forskellige typer kvalitets vægmaling, f.eks. akryl- eller latexmaling. Hver type maling har forskellige fordele og ulemper. Du skal også tænke på glansniveauet. Det fortæller dig hvor godt din maling beskytter dine vægge. Så du skal som minimum vælge vægmaling glans 10. Hvis du skal male i din kælder eller i et andet vådrum, så skal du bruge diffusionsåben vægmaling. 

Vælg dine farver 

Nu kommer den sjove del: at vælge de rigtige farver! Du skal gerne udskifte din hvid vægmaling med en ny spændende farve. Her er der ingen grænser for din fantasi. Du kan vælge en lys gul farve eller en beroligende blå farve. Måske vil du have en frisk grøn vægmaling eller en varm og hyggelig brun farve? Du skal bare sørge for, at de farver, du vælger, passer godt sammen. Du kan også sagtens vælge en neutral farve som grå vægmaling.  Uanset hvad er der en billig vægmaling farve til dig og dit hjem!