Dit hjem er dit fristed. Det er et sted, hvor du kan slappe af, slappe af og være dig selv. Så hvorfor ikke gøre det så smukt og indbydende som muligt? Med en lille indsats kan du forvandle dit hjem til et rum, som du er stolt af at vise frem.

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig i gang:

1. Vælg et farveskema, som du elsker. Dette vil være grundlaget for alle dine beslutninger om indretning. Hold dig til neutrale farver, hvis du ønsker et mere klassisk look, eller gå modigt til værks med livlige nuancer.

2. Indarbejd personlige detaljer. Udstil billeder af din familie og dine venner, eller fremvis ting, der har sentimental værdi. Det vil få dit hjem til at føles mere som dit hjem.

3. Vær strategisk med dine møbler. Placer de større møbler midt i rummet og de mindre rundt om i rummet. Det vil skabe balance og få rummet til at virke større.

4. Tilføj noget grønt. Planter kan lyse ethvert rum op og rense luften. Vælg sorter, der kræver lidt vedligeholdelse, og som er nemme at passe.

5. Lad naturligt lys komme ind. Åbn dine gardiner og persienner for at lukke solskin ind. Det vil ikke kun få dit hjem til at føles mere muntert, men det kan også hjælpe dig med at spare på energiregningen.